вівторок, 7 січня 2020 р.

КОХАТИ КОГОСЬ ПО-СПРЖНЬОМУ – ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ?


Автор
Ніколас Спаркс
Видавництво
Vivat
Серія книг
Художня література
Мова
Українська
Рік видання
2019
Перекладач
Юлія Максимейко
Кількість сторінок
304
Ілюстрації
Немає ілюстрацій

Кохати когось по-справжньому – що це означає?
Таким реченням розпочинається роман Ніколаса Спаркса «Любий Джоне…». Книгу можна віднести до чисельних історій «про кохання», якби …
Якби протягом всієї розповіді автор не намагався дати відповідь на питання поставлене на початку оповіді. Саме пошуки відповіді на це питання додають книзі  психологізму та глибини.
Чи може кохання, яке перевернуло увесь світ Джона Тайрі, витримати випробовування відстанню та часом? Чи зможе він щиро допомогти тій, яка не дочекалася на нього, обрала   друга дитинства? Загалом кохати це «віддавати» чи «отримувати»?
Мелодраматична історія, розказана Ніколасом Спарксом, немає класичного «хепі енду». Хоча щастя коханої жінки, нехай і з іншим чоловіком, можливо й є відповіддю на питання «Кохати когось по-справжньому – що це означає?»
На книжковому порталі LiveLib книга має досить високий читацький рейтинг – 4,16. Вона отримала 160 рецензій від читачів.
В фонді ПОУНБ імені І. П. Котляревського є два примірники роману Ніколаса Спаркса «Любий Джоне…». Чекаємо любителів читання якісних мелодрам у відділі абонемента.

Про автора
Ні́колас Ча́рльз Спаркс (англ. Nicholas Charles Sparks) — християнський американський письменник, автор міжнародно визнаних бестселерів. Народився 31 грудня 1965 року у місті Омаха, штат Небраска,США. Закінчив університет Нотр Дам у 1988 році. Є автором 18 опублікованих новел, вісім з яких (Пам'ятна прогулянка,Послання у пляшці,Записник, Тиха гавань, Дорогий Джон, Щасливчик, Остання пісня, Найкраще в мені) були адаптовані та екранізовані у кінематографі. Письменник проживає у місті Нью-Берн, штат Північна Кароліна, із дружиною Кетрін і п'ятьма дітьми — трьома синами та дочками-двійнятками.


Немає коментарів:

Дописати коментар