пʼятницю, 13 березня 2020 р.

ЗАПРОШУЄМО! ВІДКРИЛАСЯ КНИЖКОВА ВИСТАВКА-РЕПОРТАЖ "МИ Є НАРОД, ЩО ЗАВЖДИ ЗАХИЩАЄ СВОЮ ВОЛЮ, ЩО ЗАВЖДИ ЧЕСТЬ БОРОНИТЬ ДО КІНЦЯ"



День українського добровольця встановлено рішенням Верховної Ради України від 17 січня 2017 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.
У ці дні по всій Україні відбуваються урочистості, присвячені Дню українського добровольця.
З нагоди цього свята у відділі абонемента відкрилася книжкова виставка-репортаж «Ми є народ, що завжди захищає свою волю, що завжди честь боронить до кінця».
На виставці представлені матеріали, що розповідають про славні традиції українських добровольців. Серед них є й наші земляки, які віддали свої життя боронячи Батьківщину: Дмитро Коряк, Микола Чепіга, Антон Цедік та багато інших. Документи, що розповідають про славних синів Полтавщини зібрані у розділі «За землю загинув єдину, яку усім серцем любив».


Книжкова виставка репортаж діє з 12 по 22 березня.

Немає коментарів:

Дописати коментар