понеділок, 3 серпня 2020 р.

ВІДКРИЛАСЯ КНИЖКОВА ВИСТАВКА ""ПСИХОЛОГІЯ: ШЛЯХ ДО САМОПІЗНАННЯ ТА РОЗВИТКУ"

Доброго дня, читачі нашого блогу!

Незважаючи на тривалий карантин, відділ абонемента намагався підтримувати постійне і ефективне спілкування з вами! За цей період до нашого блогу звернулося понад 2000 тисячі користувачів. Ми щиро вдячні вам за цікавість до нашої інформаційної та культурно-просвітницької діяльності онлайн.
З 10 червня  відділ абонемента обслуговує користувачів у режимі реального часу. Звісно, ще діють  певні обмеження. Та незважаючи на це, у вас знову є можливість переглядати наші книжкові виставки не тільки віртуально. З 3 по 16 серпня завітайте до відділу абонемента (вул. Небесної сотні 17, кімн. 208, м. Полтава) та перегляньте книжкову виставку «Психологія: шлях до самопізнання та розвитку». Документи, що представлені на виставці, допоможуть вам пізнати себе та свою дитину, психологічно налаштуватися на здоровий спосіб життя.


Чекаємо на вас! Адже літо - це не лише час для «копання» на присадибній ділянці, а ще й час для «копання» в собі, для того щоб дізнатися  про свої можливості та підвищити рівень психологічного комфорту.



Немає коментарів:

Дописати коментар