пʼятницю, 13 листопада 2020 р.

ВІДБУЛАСЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ОНЛАЙН-ГРА "ЗВИЧАЇ ТА ОБРЯДИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ"


Інтелектуальна онлайн-гра "Звичаї та обряди українського народу", яка була анонсована нами раніше, розпочалася 12 литопада о 14.00. Захід прохдив на платформі BigBlueButton - відкритому програмному забезпеченні для проведення веб-конференцій.

Активними учасниками гри стали студенти Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка". За звання найкращого знавця народних звичаїв та традицій змагалися студенти-першокурсники, що навчаються за спеціальностями "туризм" та "право".


Гра містила 18 питань, на кожне з яких пропонувалося три варіанта відповідей. З цих відповідей учасники мали обирати єдиний правильний варіант. Студенти  продемонстрували гарні знання та швидку реакцію, адже за правилами гри відповідав той, хто першим зреагував на запитання, якщо обраний варіант відповіді був неправильний, то право відповідати переходило до іншого учасника. За результатми інтелектуальної гри було визначено переможців.

 Перше місце посіла студентка групи  101-Т  Борисенко Катерина, яка  набрала 7 балів з 18 можливих. 

Друге місце дісталося  студентці групи  101-Т Зубенко Вікторії, вона здобула 5 балів з 18 можливих. 

Третє місце посів майбутній правознавець Назар (група ПФ, на жаль, студент не  назвав свого прізвища), він набрав 4 бали з 18 можливих.


Переможці  були винагороджені призами - книгами, що розповідають про видатних людей та цікаві місця нашої рідної Полтавщини. До рук переможців призи потраплять відразу після закінчення катантину.

Інші учасники інтелектуального турніру також давали правильні відповіді, але їх реакція на запитання була дещо повільнішою, можливо через якість зв'язку. Цінуючи ерудованість молодих ураїнців, організатори гри  підготували для всіх учасників невеличкі заохочувальні нагороди - інформаційні наліпки, які були створені Обласним молодіжним центром для поширення засад толерантності та доброзичливості серед українької молоді.

Після завершення гри та підведення підсумків провідний бібліотекар віддлу абонемента Катерина Власенко зробила усний огляд книг за темою гри, що зберігаютья у фонді відділу і які можуть прочитати поціновувачі звичаїв та обрядів наших пращурів. 


Над розробкою інтелектуальної онлайн-гри працювали:

автор питань та модератор - провідний бібліотекар відділу абонемента Катерина Власенко;

організаційна підтримка - завідувач відділу абонемента Лариса Лисенко;

технічна підтримка та суддівство - бібліотекар 2-ї категорії відділу абонемента  Тетяна Жучкова.

Бібліотека вдячна за плідну та постійну співпрацю Глєбовій Аллі Олександрівні та Бакало Надії Віталіївні, викладачам кафедри "Туризму та адміністрування" Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка".


Немає коментарів:

Дописати коментар