пʼятницю, 12 травня 2023 р.

 

ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ РОДИНИ У ВІДДІЛІ АБОНЕМЕНТА ЕКСПОНУЄТЬСЯ КНИЖКОВА ВИСТАВКА "ТЕПЛО СІМЕЙНОГО ВОГНИЩА"



15 травня світова спільнота традиційно святкуватиме Всесвітній день родини,  адже саме в ній починається життя людини і формування її як особистості.

Це свято було запроваджено Організацією Об’єднаних Націй у 1993 році з метою об’єднання можливостей різних країн у вирішенні нагальних проблем сім’ї.

Родина – це те, що дає нам опору та силу, зміцнює нашу віру в добро та передає столітню мудрість.

   Родина є  берегинею людських цінностей, таких як взаємна любов і повага між батьками, піклування батьків про дітей, піклування дітей про батьків і старших у сім’ї, пошана до старших, подружня вірність, здоровий спосіб життя тощо. Родинне тепло, родинні уроки життя – це те, що людина бере із собою в дорослі шляхи.

    Кожна людина і кожний народ мають свої святині. Для кожної сім’ї важливий зв'язок поколінь. Для кожного з нас носіями духовності є наші батьки, і берегиня родинного вогника – мати.

    Батьківство і материнство – це святе покликання та велика відповідальність, адже батько й мати своїм прикладом навчають працювати та творити красу, жити у правді, мирі та злагоді. Люблячі батьки стають взірцем та ідеалом для своїх дітей.

     


   

 


  

   Про роль сім’ї в житті людини, сімейні цінності та родинне виховання ви дізнаєтесь з документів, представлених на книжковій виставці «Тепло сімейного вогнища».




 



  Запрошуємо до відділу абонемента ознайомитись з запропонованими книжками та переконатись, що сімейні цінності – найважливіші у світі, адже сім’я – це місце, де народжується життя і ніколи не згасає любов!

 Виставка діє з 14 по 31 травня 2023.

 13.05.2023

 

Немає коментарів:

Дописати коментар