понеділок, 3 червня 2024 р.

Книжкова виставка-калейдоскоп «Майбутнє України – щаслива родина»

 Людина сильна тоді, коли в неї є родина, коли її є кому підтримати і допомогти. У сім’ї людина навчається добра і любові, вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам'ять свого народу.

Родина є найпершим та головним дороговказом на життєвому шляху кожного з нас. Вона формує особистість, знайомить із поняттям добра і зла, вчить довіряти, розуміти і прощати. Родина – невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, злагоди. Сім’я дає нам почуття згуртованості, вчить нас співпереживанню, доброзичливості й мудрості. 

Успіх нації безпосередньо пов'язаний із щасливими сім'ями. 

У щасливій родині кожен відчуває себе важливим та цінним. Це місце, де діти навчаються взаєморозумінню, співпраці та відповідальності, де батьки прикладають зусилля, щоб створити безпечне та надійне середовище для розвитку своєї родини.

Формування в cім'ї духовної культури особистості завжди здійснювалося через читання. Книги є не тільки джерелом інформації, але й своєрідними ліками для душі і серця, засобом спілкування  родини із навколишнім світом. 

    З нагоди Всесвітнього дня батьків у відділі абонемента розгорнуто книжкову виставку-калейдоскоп «Майбутнє України – щаслива родина». 

 Видання, які ми пропонуємо вам переглянути, розкривають родинні цінності – любов батьків до дітей, дітей до батьків; все те, що нас об'єднує, все, що ми готові відстоювати, оберігати та захищати.  

Сьогодні війна змінила багато чого в житті майже кожного з нас. Внесла свої корективи. Зараз, як ніколи, ми  відчули важливість і справжню цінність сім’ї та родинних стосунків.

 Бажаємо кожній родині взаєморозуміння, поваги один до одного, і, звичайно, безмежної любові. Бо щаслива родина – майбутнє України!

Бережіть себе і свої родини!

       Запрошуємо до відділу абонемента ознайомитись з виставкою, яка експонується з 1 червня по 16 червня 2024 р.

Книжкову експозицію підготувала Ірина Науменко, головна бібліотекарка відділу. 






Немає коментарів:

Дописати коментар