вівторок, 11 червня 2024 р.

Оглядова екскурсія бібліотекою

Наповненою  цікавими знайомствами, корисною інформацією, насиченою емоціями і враженнями виявилася оглядова екскурсія бібліотекою для студентів ІІ курсу Полтавського державного аграрного університету, яка відбулася 11 червня 2024 року. 

Тетяна Гусар, завідувачка відділу абонемента, ознайомила екскурсантів з роботою спеціалізованих читальних залів, розповіла про різноманіття соціокультурних заходів, які відбуваються в бібліотеці. Вікторія Лашко, головна бібліотекарка відділу наукової інформації та бібліографії, інформувала про довідково-бібліографічний апарат книгозбірні,  послуги, які надає відділ.

 Студенти із захопленням слухали про майстер-класи, зустрічі з  відомими полтавцями, презентації книжкових новинок, відкриття виставок робіт майстрів народної творчості, заняття з медіаграмотності; гортали сторінки книжок і журналів; розглядали витинанки і картини полтавських художників; дивувалися, ділилися враженнями. Експозиції, представлені у відділі мистецтв, викликали у екскурсантів бажання творити, створювати своїми руками красу; полиці з книгами відділу абонемента мовби запрошували до читання в затишній залі; атмосфера тиші і душевної гармонії заспокоювала, дарувала гарний настрій.

Наприкінці екскурсії хлопці та дівчата дякували за цікаву розповідь та обіцяли стати активними користувачами бібліотеки.

Світлини – Ірина Науменко, головна бібліотекарка відділу абонемента.












Немає коментарів:

Дописати коментар