середа, 17 липня 2024 р.

Бібліотечні посиденьки "Літній калейдоскоп"

 16 липня 2024 року в Горбанівському геріатричному пансіонаті ветеранів війни та праці відбулися бібліотечні посиденьки  "Літній калейдоскоп".

Незважаючи на спеку, у пансіонаті цього дня  було людно і гамірно, вирувало життя: звучали пісні;  лунали поезії відомих українських поетів про кохання і розлуку, зустрічі і прощання; літні люди - підопічні пансіонату - підспівували та  танцювали під відомі музичні композиції. 

Юлія Крамарєва, бібліотекарка і талановита артистка-аматорка, виконала монолог "Балада про квашені помідори", напрочуд вдало вжившись у роль, чим викликала захоплення у глядачів. А потім натхненно читала поезію Юрія Іздрика.

Світлана Стрілець і Софія Синиця, керівниця і учасниця вокальної студії Lana "До-ля" Арт-хабу "Зело", дзвінкими голосами розповідали присутнім про присутність дива в житті кожної людини, прро мрії, надії на краще життя, мир і спокій в Україні. 

Справжні хіти минулих років, улюблені багатьма українцями пісні "Червона рута" і "Одна калина" майстерно виконала Інна Войченко, "запаливши" серця, повернувши присутніх в молоді роки.
Посиденьки, веселі і життєстверджуючі, сподобалися всім.

Ведуча - Валентина Сагай, бібліотекарка І категорії відділу абонемента.

Відділ абонемента висловлює вдячність Аллі Шипуновій, бібліотекарці пансіонату, за допомогу в організації посиденьок.

Немає коментарів:

Дописати коментар