вівторок, 28 січня 2020 р.

ПОЛТАВСЬКА МОЛОДЬ ВШАНОВУЄ ГЕРОЇВ КРУТ


Напередодні Дня пам’яті Героїв Крут у Бібліотеці презентували книжкову  виставку «Крути! Крути! Вічне бойовисько за майбутній, за світліший день».
Презентацію відвідали учні: Полтавських гімназій № 28 та 14, Державного навчального закладу «Електрорадіотехнічний ліцей м. Полтави».
Презентація виставки включала: усний бібліографічний огляд видань, що зберігаються у фонді відділу абонемента та  перегляд історичного фільму.
Розповідь про подвиг українського студентства в далекому 1918 році схвилювала сучасну молодь. Катерина Власенко, провідний бібліотекар відділу абонемента, у своїй розповіді підкреслила спадковість героїчних традицій українського юнацтва.


Відділ абонемента вдячний: працівникам відділу документів іноземними мовами та працівникам ресурсно-інформаційного центру «Window on America Poltava» за технічну підтримку заходу, керівникам Полтавських гімназій №28 та №14, Державного навчального закладу «Електрорадіотехнічний ліцей м. Полтави» за постійну співпрацю з Бібліотекою.

2 коментарі:

  1. Вдячні Лисенко Ларисі Володимирівні та працівникам відділу абонемента
    за змістовний захід , присвячений Дню пам’яті Героїв Крут. Зворушливо ,повчально, з повагою до історії та учасників подій. Учням представили історичний та літературний погляд на подію, документальні відеоматеріали, презентували підбірку літератури та преси. Дуже вдячні вам. З повагою, учні 10 а класу 28-ї Полтавської , вчитель Земелько Ірина.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пані Ірино! Дякуємо за позитивну оцінку нашої роботи.

      Видалити