вівторок, 23 лютого 2021 р.

ПРДОВЖУЄМО РОЗПОВІДАТИ ПРО НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ДО ФОНДУ ВІДДІЛУ АБОНЕМЕНТА


821

Г15

Робін отримує загадковий пакунок - і з жахом виявляє, що невідомий лиходій надіслав їй відрізану жіночу ногу. Її шеф, приватний детектив Корморан Страйк, не настільки вражений, але стривожений не менше за неї. В його минулому є четверо людей, які винуватять Страйка за свої біди і які здатні на такий моторошний злочин.

Поліція зосереджує увагу на одному з них, але Страйк не впевнений, що це саме він, тож їм з Робін доводиться взяти справу у свої руки й поринути в темний і збочений світ трьох інших підозрюваних. Але страхітливі події не припиняються, а час невідворотно спливає...

 

Роберт Ґалбрейт - псевдонім Дж. К. Роулінг, уславленої авторки "Гаррі Поттера". Всі чотири романи про приватного детектива Корморана Страйка очолювали списки міжнародних бестселерів, а також лягли в основу телевізійного серіалу від ВВС.

"Ви не зможете заснути всю ніч". - Обзервер "Страйк і Робін притягальні як ніколи". - The New York Times "На фанатів відважного дуету чекає справжній шок". - The Daily Telegraph.


821

Г 31

Розповідь про маленьку дівчинку, в якої померла мати і яка всю свою любов віддавала кішці. Але кішка її загинула. І дівчинка не знає, як буде жити без неї... Ця книжка про те, як важко жити і маленькій, і дорослій людині без доброти і співчуття, а також про любов і вірність. Тільки любов здатна сотворити чудо, чиста, щира любов, яка може перемогти навіть смерть.



"Від автора світових бестселерів!  "У світі продано понад 300 мільйонів примірників книг Джона Ґрішема! «Книги перекладено понад 40 мовами! "9 романів Ґрішема вже стали блискучими фільмами за участі відомих голлівудських акторів! "Джон Ґрішем увійшов до списку найоплачуваніших письменників за версією журналу Forbes!

 

821

Г 85

"Розплата" - найпотужніший, найдивовижніший і найнапруженіший з його трилерів на сьогодні!

Жовтень 1946р., Клентон, штат Міссісіпі

Піт Беннінґ був найлюбішим сином Клентона, що в штаті Міссісіпі: відзначений нагородами герой Другої світової, голова визначної родини, фермер батько, сусід і вірний парафіянин методистської церкви. Та одного прохолодного жовтневого ранку він поїхав до міста і вчинив нечуваний злочин. Шерифові, юристам, судді, присяжним і рідним Піт сказав про нього лиш одне: "Мені нема чого сказати". Він не боявся смерті і власні мотиви був готовий забрати з собою в могилу.

У важливому романі, не схожому на все, що він писав раніше, Джон Ґрішем влаштовує читачеві неймовірну мандрівку з американського Півдня часів сегрегації до філіппінських джунглів під час Другої світової, зі сповненої таємниць божевільні до клентонської судової зали, в якій адвокат Піта відчайдушно намагається його врятувати. "Розплата"нагадує про найкращі традиції оповідей у жанрі південної готики.

Джон Ґрішем - відомий американський письменник, автор романів-бестселерів у жанрі юридичного трилера.

 "Детектив, судова драма, родинна сага… "Розплатою" Ґрішем доводить, що він не пересічний автор трилерів. Більшість присяжних подумає, що адвокат тут роз'яснив свою позицію". - USA Today

 "Ґрішем вдається до спритного бунтарства: як заголовок, так і фінал "Розплати" торкаються проблеми расових норм й штаті в новій манері, неприємній і приголомшливій". - Нілі Такер у The Washington Post

 "Захопливому військовому роману Ґрішема не бракує ані амбітності, ані масштабу, та загалом бракує іскри уяви, що приправила б його сторінки". - Kirkus Reviews.


821

К41

Ден і Сільві — парочка, що вирішила урізноманітнити свій шлюб, додавши до нього сюрпризів. Та натомість подружжя отримало потрясіння, що змінило їхнє життя... Ця книжка про: шлюб, кохання, секс, сюрпризи, потрясіння, сексуальну спідню білизну, Баттерсі-парк, батьків, смерть, життя, давніх друзів, нових друзів, непорозуміння, страх і сміливість. Вона змусить читача сміятися і плакати.

 


821

М 80

Лорел — талановита уславлена акторка, чиє життя тривало без потрясінь і таємниць. Але майже пів століття тому Лорел стала свідком моторошного злочину: на власні очі бачила, як її мати Дороті встромила ніж у незнайомця. Поліція визначила, що то був самозахист. Але дівчина відчула, що за цим криється якась таємниця, тож Лорел на тривалий час заховала її глибоко в серці. І ось, коли Дороті близька до смерті, донька наважується дізнатися материну таємницю. Сплутані спогади Дороті та власне розслідування Лорел відчиняють портал у минуле: дають змогу збагнути, що саме сталося в Лондоні за часів Другої світової війни. У міцно сплетених долях трьох молодих людей — Дороті, її нареченого Джиммі та Вів’єн — сховано відповіді на всі запитання.


821

П27

«Саботаж» — третій роман шпигунської трилогії Артуро Переса-Реверте про агента таємної служби генерала Франко. Неперевершений Фалько отримав нове завдання. Цього разу він вирушає до Парижа, міста кохання, мистецтва і Пікассо. Великий художник працює над «Гернікою», намагаючись встигнути до Всесвітньої виставки. Однак Фалько має щодо цього інакші плани.



821

Т40

Ілан і Хлоя — гравці із досвідом, у яких позаду чимало успішно пройдених квестів. Та цього разу на них і ще шістьох учасників чекає «Параноя» — напівмістична гра, до якої спробуй ще втрапити. Гонитва за призовими 300 000 євро відбуватиметься у будівлі покинутої лікарні для душевнохворих. Доволі швидко ігровий простір перетвориться на жахливу реальність. Повна картина залишиться неясною до самого останнього фрагмента. Ну що ж — на те він і пазл. Захопливе, моторошне, добротне чтиво з геть несподіваним фіналом від визнаного майстра жанру трилера Франка Тільє.


821

Ф 22

«Спитай у пилу» – класика американської літератури й найвідоміший роман Джона Фанте. Це історія про Артуро Бандіні – молодого хлопця, що поневіряється у Лос-Анджелесі часів Великої депресії з надією стати письменником. На шляху до визнання Артуро закохується в Каміллу, мексиканську офіціантку зі складним норовом, яка стала для нього і музою, і гірким нещастям…



Немає коментарів:

Дописати коментар