четвер, 1 квітня 2021 р.

У ВІДДІЛІ АБОНЕМЕНТА ВІДКРИЛАСЯ КНИЖКОВА ВИСТАВКА "ДИВОКРАЙ ДИТЯЧИХ КНИГ"


Щороку 2 квітня ми святкуємо Міжнародний день дитячої книги. Це свято було започатковане 1967 року рішенням Міжнародної ради з питань дитячої книги (IBBY-International Board on Books for Young People). Дата була обрана не випадково. Саме цього дня народився славетний данський казкар – Ганс Крістіан Андерсен (1805-1875).

З нагоди цього свята у відділі абонемента розгорнуто книжкову виставку «Дивокрай дитячих книг» на якій представлені казки, пригодницькі книги та книги які допомагають пізнавати світ і розповідають історії дитинства геніальних людей.




На жаль і цього року свято припало на час карантинних обмежень, що викликані пандемією Covid 19. Тому чекаємо вас після завершення карантину.

Читайте разом з вашими дітьми, пробуджуйте їх творчу фантазію та виявляйте їх таланти. Адже кожна дитина геніальна.

Для тих хто хоче відзначити Міжнародний день дитячої книги пропонуємо електронні адреси дитячих онлайн-бібліотек. Тут Ви знайдете тільки високоякісні електронні тексти для дітей. А також послухаєте дитячі аудіокниги разом зі своєю малечею.

«Читанка» - дитяча онлайн- бібліотека 

Матеріал, розміщений на цьому сайті, належить письменникам, ілюстраторам від видавництва "Веселка".

Дитячий онлайн-журнал "Пізнайко"

На  сайті дитячого онлайн-журналу "Пізнайко" є аудіочитання, казки, літературні ігри, завдання, конкурси та ще дуже багато цікавого!

«Слухай» - онлайн-бібліотека аудіо книг та посилання саме на дитячі казки.

Дитині, яка ще не навчилась читати, книги можна слухати!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар