вівторок, 14 вересня 2021 р.

ПРОЄКТ "BOOK і Я" ТРИВАЄ. У ПАРКУ "СОНЯЧНИЙ" ПРАЦЮВАЛА ЧИТАЛЬНЯ PROSTONEBA

 

В рамках реалізації проєкту «Лаунж-програма «Book і Я», що реалізується Полтавським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації спільно з Полтавською ОУНБ імені І. П. Котляревського, працівники відділу абонемента у творчій співпраці з  працівниками сектору періодики та соціологинею бібліотеки провели соціокультурний захід у форматі «читальна  зала prostoneba». За чотири години роботи імпровізованої читальні її відвідали близько 60 полтавців. Доки дорослі читали (переглядали) книги та свіжу періодику, малеча малювала, брала участь у вікторині «Вгадай казкового героя», грала у настільні ігри, читала дитячі книги.




Багато хто з відвідувачів імпровізованої читальні prostoneba цікавивися, як часто буде працювати бібліотека у «Сонячному» парку. Тому сподіваємося, що після завершення проєкту в теплу пору року започаткована  традиція збережеться.

Працівники бібліотеки радіють, що завдяки проєкту «Лаунж-програма «Book і Я» відновлюються традиції сімейного читання та спільного інтелектуального дозвілля, зростає цікавість до друкованої книги.

Сподіваємося, що відвідувачам  читальні prostoneba сподобалися наші інтелектуально-розважальні пропозиції.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар