вівторок, 21 вересня 2021 р.

ПРАЦІВНИКИ ПОУНБ імені І. П. КОТЛЯРЕВСЬКОГО ПРЕДСТАВИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЮ НА ОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ ПРОФЕСІЙ "ПРОФІЛЕНД"

18 вересня у Корпусному саду обласного центру відбувся наймасштабніший фестиваль професій -  «Профіленд». Мета даного заходу – створити різновіковий профорієнтаційний простір для дітей та молоді.  Дякуючи організаторам фестивалю, а саме Обласному молодіжному центру міста Полтави, наша бібліотека також приєдналася до цього чудового заходу. Відвідувачі мали можливість побувати у ролі бібліотекаря, скористатися фотозонами, ознайомитися з книжковими новинками бібліотеки та створити новий образ, примірявши різноманітні капелюшки. 
Також працювала інтерактивна локація з розмальовками,  майстер-класами, вікториною для наймолодших «бібліотекарів». На превеликий жаль, погодні умовами завадили реалізувати задумане в повному обсязі. Незважаючи на це, молоді і амбіційні бібліотекарі влаштували дефіле, яке не лише зламало стереотипи про зовнішній вигляд сучасних бібліотекарів, а й продемонструвало традиційні та інноваційні  інформаційно-технічні засоби, які використовують бібліотекарі у своїй роботі. А ось що саме – дивіться у відео ;-)


Професію бібліотекаря представляли сучасні та амбітні бібліотекарки: 

Таїсія Вітрик - бібліотекар відділу абонемента, Тетяна Жучкова - бібліотекар II-ї категорії відділу абонемента, Тетяна Литвиненко - бібліотекар інформаційно-ресурсного центру "Вікно в Америку", Людмила Корнаєва - провідний бібліотекар сектору періодики, Тетяна Гусар - головний бібліотекар вдділу обслуговування користувачів, Олена Шикоряк - бібліотекар I-ї категорії відділу документів із економічних та технічних наук, Ольга Мотріченко - завідувач відділу обліку користувачів, Вікторя Федоришина - біліотекарар відлу соціокультурної діяльності, Лариса Лисенко - завідувач відділу абонемента.
Дякуємо колеги !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар