пʼятницю, 8 жовтня 2021 р.

18 МІЖНАРОДНИЙ МАНДРІВНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО DOCUDAYS UA ТРИВАЄ

 

6 жовтня в рамках 18 Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA  відбувся перегляд фільму чилійських кінематографістів «Кріт».

Темою стрічки є відповідальність держави, соціальних працівників, рідних перед людьми старшого віку.

Після перегляду відбулося обговорення фільму. Завдяки професійній роботі Андрія Кінаша, модератора події, присутні на перегяді вільно і зацікавлено висловлювали свої враження та думки про фільм.


Провідний бібліотекар відділу абонемента Олена Назаренко розповіла про досвід співпраці з Горбанівським геріатричним пансіонатом для ветеранів війни та праці.


Працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київської районної ради в місті Полтаві також розповіли про свій досвід надання соціальних послуг і відзначили, що поглянули на свою роботу під новим кутом.



На пререгляді були присутні Ганна Киященко – керівниця Полтавської філії Суспільної служби України та Наталія Кірячок – регіональний координатор Docudays UA.

Бібліотека вдячна полтавцям, які відгукнулися на подію. Також ми вдячні Кабак Людмилі Іванівні – директору Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київської районної ради в місті Полтаві, викладачам та студентам «Полтавського політехнічного фахового коледжу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» за постійну співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар