понеділок, 13 грудня 2021 р.

ДО НАС ЗАВІТАЛА "РІЗДВЯНА ПАЛІТРА"

 


Напередодні християнського свята Святителя і Чудотворця Миколая у Полтавській обласній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського відбулося нагородження переможців щорічного конкурсу дитячого малюнку дітей військовослужбовців військової частини 3052 Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної Гвардії України «Різдвяна палітра».

Оскільки малювання і читання – речі взаємопов’язані, то захід відбувся в рамках реалізації проєкту «Book і Я», що спрямований на промоцію читання серед дітей та молоді. Адже читаюча дитина – це особистість з багатою творчою уявою. Про це свідчать малюнки учасників конкурсу: портрети Святого Миколая, казкових героїв, зображення справжньої сніжної зими.

Доки поважне журі оцінювало роботи юних художників, працівники відділу абонемента провели для них вікторину «Вгадай казкового героя», презентували виставку дитячої книги та провели майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, традиційного «віддарунку за подарунок».




Отець Геннадій, капелан військової частини, як справжній посланець Святого Миколая, вручав переможцям та учасникам конкурсу книги призи – книги та іграшки.

Дивіться наш відеозвіт на бібліотечному Youtube каналі.



Немає коментарів:

Дописати коментар