середу, 8 грудня 2021 р.

ПРОЄКТ "BOOK і Я" НАБИРАЄ ОБЕРТІВ

 Читати модно! Читати престижно! Розпочинати читати ніколи не рано!

Саме тому проєкт «Book  І Я», який реалізується членами Полтавського обласного відділення Української бібліотечної асоціації,  набирає обертів. До його реалізації долучилися молоді, завзяті й талановиті бібліотекарки Бібліотеки-філії #9 для дітей Полтавської міської ЦБС.

30 листопада та 3 грудня завдяки співдружності двох проєктів «Літературна орбіта» та «Book  І Я» відбулися творчі зустрічі полтавських дітлахів з українськими  дитячими  письменниками.

Марія Артеменко книгодруззячилася з маленькими полтавцями, розповідаючи про цікавезні  «Стрілу степу», «Таємниці хмар» та «Жахливу книжку».

А далі була незабутня зустріч з Іваном Андрусяком, який вже давно є улюбленим автором бібліотечної малечі. Ну хто ж не знає його Стефу і Чакалку, Івася Бурундука та силу-силенну бешкетних віршиків…

Під час зустрічі  автор знайомив дітлахів з кумедними героями своїх найновіших книжок, що мають назви: «Морськосвинський детектив», «Сірка на порох», «Усі пригоди Бурундука» і «Нечиста сила та інші капосні історії».

Задоволення від цих зустрічей отримала не тільки малеча, але й дорослі бібліотекарки відділу абонемента ПОУНБ імені І. П. Котляревського, які ретельно фільмували найцікавіші моменти зустрічей.

Переходьте на наш Youtube канал та дивіться відеозвіти. А наступного разу не гайте часу! Приводьте своїх дітлахів на літературні зустрічі.

 Бо читати – це справді круто!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар