пʼятницю, 2 червня 2023 р.

Територія щасливого дитинства

#РікДитиниПОУНБ2023

 Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – свято радості та надії, здійснення заповітних мрій і сподівань. От і 1 червня 2023 року в Сонячному парку вирувало вуличне свято «Дитяче Містечко Майстрів», співорганізаторами якого були УВКБ ООН, ГО КримСОС, ГО «Спілка активних жінок ВУЛИК», Полтавська обласна універсальна наукова бібліотека імені І.П. Котляревського,  БФ «Право на захист». 

Валентина Сагай і Тетяна Жучкова, бібліотекарки відділу абонемента, долучилися до створення гарного настрою гостям цікавого дійства. Дівчата відповідали за одну із локацій – вироби з кольорового паперу та картону. Весела малеча із неабияким азартом і натхненням під наглядом доброзичливих бібліотекарок чого тільки не виготовляли: це і зелені задерикуваті жабенята, і кумедні каченята, і яскраві тривимірні яблука. Та найбільшою популярністю серед пустотливої дітвори користувалися барвисті корони для маленьких принцес. Щирим посмішкам, безпосереднім, бурхливим емоціям не було меж. 



Чудовим доповненням  майстер-класам була книжкова виставка «Чарівний світ дитячої книги», яку підготували працівники відділу абонемента. Дивовижні події та захопливі пригоди, розбишацькі сюжети, яскраві образи й «добрі капості», креативні ілюстрації, улюблені герої: полярний ведмедик Улісс, кмітливі мишенята Антьє та Антон, красуня Золотоволоска, Солом’яник і Бляшаний Лісоруб, Добра Чаклунка Глінда та безліч нових друзів очікували маленьких читачів на сторінках дитячих видань. Погортати сторінку за сторінкою, поринути у світ дитинства виникало бажання не тільки у дітей, але й у дорослих. 



Майбутній читач Бібліотеки



Немає коментарів:

Дописати коментар