четвер, 28 вересня 2023 р.

Творча майстерня «Закладка книжкова – помічниця чудова»

#РікДитиниПОУНБ2023 

Читати – це корисно, пізнавально та цікаво!

Любов до книг формується ще в дитинстві, коли батьки своїм малюкам читають захопливі дитячі книжки з кольоровими картинками та цікавими історіями. 

     У кожного з нас є книги, які переглядаються щодня. Це довідники, підручники, збірники  кулінарних рецептів, твори улюбленого письменника, а також особисті щоденники, блокноти тощо.

Адже всі ми любимо читати. Читаючи книжку, кожна людина виділяє для себе місця, які її вразили, зацікавили, до яких хотілось би повернутись. З цією метою практично всі ми використовуємо закладки для книг. 

У наш час у магазині можна придбати вже готову яскраву закладку. Проте оригінальна закладка, зроблена своїми руками, буде виглядати у вашій улюбленій книзі або щоденнику набагато привабливіше.

Так, 27 вересня з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек відділ абонемента провів майстер-клас «Закладка книжкова – помічниця чудова» під час якого діти разом з батьками виготовляли з паперу яскраву оригінальну закладку ¬ Лисичку. 

В результаті звичайний папір перетворився на казкову тваринку.

Учасники майстер-класу отримали задоволення від своєї роботи. Книжкові закладки вийшли веселими та барвистими. 

    Сподіваємось, що нова подружка – закладка  – «примоститься» на сторінках улюблених книг та стане гарним подарунком або вітальною листівкою, шпаргалкою, та навіть іграшкою!

Майстер-клас провела Ірина Науменко, головна бібліотекарка відділу.





Немає коментарів:

Дописати коментар