пʼятниця, 6 жовтня 2023 р.

Година шани «Осінь життя – пора золота»


Осінь – золотокоса красуня, щедра і пишна, мінлива і мрійлива, яснолиста і пастельно-блакитна… Осінь – час філософських роздумів, гарячої кави, читання книг. Осінь – сторінки прочитаного і прожитого, сподівань і віри, своєрідний підсумок, невблаганний вечір, схил людського життя. Мабуть, не випадково саме восени у світі вшановують людей похилого віку.

 5 жовтня 2023 року, погожого осіннього дня, у Горбанівському геріатричному пансіонаті ветеранів війни та праці відбулася година шани «Осінь життя – пора золота», підготована до Міжнародного дня людей похилого віку. Під час заходу говорили про мудрість і чуйність, милосердя і доброту; згадували минуле і мріяли про майбутнє. 

Чудовий настрій ветеранам дарували талановиті, неймовірно артистичні студентки НН Інституту культури і мистецтв Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Віра Олефір і Юлія Журавльова. Приємною несподіванкою для всіх став виступ Руслана Христиченка, соліста Полтавської обласної філармонії, лауреата  Всеукраїнської премії ім.О. Білаша. Пісні «Як тебе не любити, Києве мій!», «Рідна мати моя», «Впали роси на покоси» зачарували всіх присутніх, викликали спогади та приємні емоції. У багатьох ветеранів бриніли непрохані сльози на очах. А потім учасники години шани читали вірші улюблених поетів – звучали слова про любов, красу життя, таємні порухи  людської душі. Були і солодкі дарунки від бібліотекарів. 

Ведуча години шани – Тетяна Гусар, завідувачка відділу абонемента.

Світлини – Валентини Скрипник, провідної бібліотекарки відділу.

Відділ абонемента висловлює вдячність Аллі Шипуновій, бібліотекарці пансіонату, за допомогу в організації заходу.














Немає коментарів:

Дописати коментар