вівторок, 5 грудня 2023 р.

Вечір-знайомство «На своїй землі ми нині – слава нашій Україні!»



Яскравим, незабутнім виявився вечір-знайомство «На своїй землі ми нині – слава нашій Україні!», присвячений Міжнародному дню волонтера, який відбувся 5 грудня у відділі абонемента.

Зірковими гостями заходу були Антоніна Мирінець та киця Джилія – дві чарівні панянки родом з мальовничого, оповитого легендами і  таємницями диканського краю. Про енергійну пані Антоніну та її пухнасту улюбленицю не один раз з’являлися цікаві репортажі на полтавському телебаченні. Цього разу «дівчата» завітали до бібліотеки, щоб розповісти про насичене подіями життя та поділитися позитивом. А послухати було про що! Про захоплення вишивкою; створення цікавих образів для кішечки;  участь у концертах, фестивалях, благодійних заходах; допомогу хворим діткам; волонтерську діяльність на потреби ЗСУ. 

Пухнастою окрасою вечора була маленька красуня – кішечка Джилія, яка цілий захід позувала в неймовірної краси сукні та з намистом на шиї. Про домашню улюбленицю пані Антоніна може розповідати годинами, демонструючи гарненькі сукні, яскраві комбінезони, численні нагороди і відзнаки.

Музичним дарунком для всіх став виступ театру української пісні «Родина калинова» ( художній керівник – заслужений працівник культури України Світлана Прокопенко). Українські пісні, барвисті костюми, запальна музика, майстерне виконання пісень додали яскравих фарб заходу, зарядили всіх енергією і позитивними емоціями.

Ведуча – Тетяна Гусар, завідувачка відділу абонемента.

Фото – Валентини Сагай, бібліотекарки відділу, Ірини Науменко, головної бібліотекарки відділу.




Сюжет про вечір-знайомство від «ІРТ-Полтава»:



Немає коментарів:

Дописати коментар