четвер, 8 лютого 2024 р.

Вечір пам’яті «Володимир Коротков: народжений нести красу у світ»

 8 лютого 2024 року в затишній літературній вітальні відбувся вечір пам’яті Володимира Короткова, відомого полтавського фотохудожника; людини, залюбленої у красу природи, красу рідного міста, красу людей.

 В Бібліотеці, де не раз експонувалися виставки робіт відомого полтавця, зібралися члени родини, друзі, колеги, шанувальники фотомистецтва, люди, які йшли з ним по життю багато років. Згадати Митця, поділитися зворушливими спогадами на вечір пам’яті завітали Євгенія Стороха, Людмила Ольховська, Олег Лебединський, Леонід Колєсніков, Григорій Ходня, Алла Миргородська, Тетяна Голубицька, Валентина Бокаєнко. Звучали слова вдячності за безкорисливу допомогу та підтримку від працівників музеїв і бібліотек, теплі історії про шкільні роки, натхенну роботу на Полтавському турбомеханічному заводі, захоплення фотомистецтвом. Щемливими родинними історіями, сповненими ніжності і любові до чоловіка, поділилася Лариса Короткова. 








Музичним лейтмотивом вечора стала тужлива «Мелодія» українського композитора Мирослава Скорика у виконанні Дмитра Голобородова, артиста Полтавського академічного симфонічного оркестру. 

Ведуча заходу – Тетяна Гусар, завідувачка відділу абонемента.

Технічна підтримка – Ірина Науменко, Дар’я Захарченко, бібліотекарки відділу.


Немає коментарів:

Дописати коментар