четвер, 20 червня 2024 р.

Перегляд та обговорення фільму "Грім небесний"

 20 червня 2024 року в Горбанівському геріатричному пансіонаті ветеранів війни та праці відбулися перегляд і обговорення французького кінофільму "Грім небесний" (1965), головні ролі в якому зіграли  справжні легенди світового кінематографа Жан Габен, Мішель Мерсьє, Робер Оссейн.

Цікаві факти з життя зірок розповіла підопічним пансіоната Тетяна Гусар, завідувачка відділу абонемента. Адже  про кохання, чоловіків, родину красуні Мішель Мерсьє, яку багато хто пам'ятає як Анжеліку з екранізації історико-пригодницьких романів  Анн і Сержа Голон, хотілося дізнатися чи не всім присутнім. Кремезна фігура Жана Габена, чудова акторська гра Майстра здивувала і захопила глядачів.
 А потім полилися запитання про інших відомих, улюблених з молодості акторів театру і кіно. Леонід Биков, Василь Ліванов, Віталій Соломін, Ада Роговцева, Марина Владі... Ці імена викликали жвавий інтерес, жарти, доповнення розповіді ведучої.


Відділ абонемента висловлює вдячність Аллі Шипуновій, бібліотекарці пансіонату, за організацію заходу. Перегляд і обговорення фільму відбулися врамках  проєкту «Бібліотека для людей “золотого віку”».


Немає коментарів:

Дописати коментар