пʼятницю, 3 квітня 2020 р.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАТО!

Сьогодні 4 квітня НАТО - Організація Північноатлантичного договору, Північноатлантичний Альянс, святкує свій день народження.
Ал’янс був заснований 4 квітня 1949 року у США з метою захисту миру і стабільності. Організація Північноатлантичного договору, також Північноатлантичний альянс або НАТО — міжнародна міжурядова організація, військово-політичний союз 29 держав Північної Америки і Європи, які прагнуть досягти мети Північноатлантичного договору, підписаного у Вашингтоні 4 квітня 1949. Більш детально ознайомитися з історією НАТО та дізнатися про відносини НАТО та України можна на сайті Армія FM.
З  нагоди цієї події праціники відділу абонемента підготували online книжкову  виставку-інформацію "Що ми знаємо про НАТО?". На виставці представлені видданя з фонду Полтавської обласної універсальної бібліотеки імені І. П. Котляревського та книги, які за потреби можна замовити по міжбібліотечному абонементу.  Приємним бонусом для читачів нашого блогу стане  перегляд невеликого відео про історію відносин України та Півніноатлантичного альянсу. Чекаємо на вас у відділі абонемента після закінчення карантину.

Немає коментарів:

Дописати коментар