середа, 2 жовтня 2024 р.

Бібліотечний уїк-енд «У тиші храму, де живуть слова»

 30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Це свято всіх, хто причетний до книги: її читачів і творців, відвідувачів, бібліотекарів та меценатів.

Цього дня до Бібліотеки на святковий уїк-енд "У тиші храму, де живуть слова" завітали студенти Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка", які навчаються на факультеті філології, психології та педагогіки. На них очікували працівники відділу абонемента, які підготували пізнавально-розважальну програму.

Спочатку заінтриговані студенти мандрували бібліотекою, ознайомлюючись з роботою спеціалізованих читальних залів,  а потім відпочивали, слухаючи пісні у виконанні студентів та викладачів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Особливий захват у екскурсантів викликали яскраві обкладинки книг - книжкових бестселерів - улюблених авторів та можливість вільно обирати художню літературу у відділі абонемента; виставки картин полтавських художників та експозиції робіт майстрів народного мистецтва у відділі мистецтв; казкової краси квіти з фоамірану та поробки  з паперу, створені умілими руками членкинь клубу "Творчі Бібліо Пристрасті", що діє при відділі документів з технічних і природничих наук. 

 Вокальні номери молодих талановитих співачок вражали майстерністю виконання, щирістю і повною самовіддачею; випромінювали  тепло і дарували гарний настрій.









Немає коментарів:

Дописати коментар